Перша ракетка України Еліна Світоліна здивувала громадськість черговим відео в Instagram.

24-річна одеситка опублікувала ролик в акаунті g.e.m.s.life, який належить українці та її хлопцю французькому тенісисту Гаелю Монфісу.

На відео парочка летить у літаку, а Еліна мило дивиться в камеру. В якийсь момент француз жартома натягує і відпускає українській тенісистці резинку спеціальної пов'язки для відпочинку. Світоліна, шокована таким вчинком, говорить по-англійськи "F..k you", а також чується від неї "Су...".

"Можете собі уявити 16-годинний переліт з ним? (вибачте за мову)", – прокоментувала відео 6-а ракетка світу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Жарт від Федерера

Шоста ракетка світу (WTA) Еліна Світоліна та її хлопець, який знаходиться на 23-му місці рейтингу (АТР), Гаель Монфіс вирішили записати для своїх фанатів відео з турніру в Дубаї. Але, звідки не візьмись, з'явився в кадрі знаменитий швейцарський тенісист Роджер Федерер, який раптово підійшов ззаду і пожартував над парою.

Світоліна і Монфіс наступне говорили на камеру: "Всім привіт, ми в Дубаї, відмінно проводимо час. Насолоджуємося компанією один одного. Просто хотіли з вами привітатися. Неймовірно бути тут"

А Федерер вставив таку репліку: "Привіт, люди, як тут поживає ваш загальний аккаунт?"

Також перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна показала, як відпочиває зі своїм хлопцем, французьким тенісистом Гаелем Монфісом.
Світоліна та Монфіс у Дубаї покаталися на квадроциклі в пустелі.
Відео опубліковано в спільному акаунті Світоліної та Монфіса в Instagram:

Як повідомляв Знай.ua, Еліна Світоліна стала автором найкращого удару у чвертьфіналі турніру серії WTA Premier у Дубаї проти іспанки Карлу Суарес-Наварро.