Мати відомого футболіста збірної Нігерії Семюеля Калу викрали, повідомляє The Nigerian Guardian.
За інформацією видання, вона їхала з молодшими дітьми додому, коли на дорозі їх автомобіль заблокували невідомі озброєні люди.
Вони вивели дітей з машини, а жінку відвезли з собою в невідомому напрямку.
Сім'я футболіста вже веде переговори з викрадачами. Як розповів Калу, вони вимагають величезний викуп.
"Будь ласка, допоможіть мені попросити їх звільнити мою матір, тому що я хочу зробити все, що в моїх силах, щоб допомогти збірній Нігерії виграти майбутній Кубок африканських націй.
Викрадачі в перший раз попросили викуп у розмірі 3 мільйонів нігерійських найр (близько $8 тис.) і запевнили нас, що вони її відпустять. Ми чекали всю ніч, але так і не бачили її. На наступний ранок вони знову зателефонували, розраховуючи отримати більше грошей. Тепер вони просять 15 мільйонів (близько $41 тис.)", - розповів Калу.
Як раніше писав Знай.ua, у 64-річної Марії Долорес Авейру, матері знаменитого футболіста, нападника "Ювентуса", Кріштіану Роналду, діагностували рак молочної залози. Про це повідомляє видання Mirror.
З цією хворобою Марія вперше зіткнулася у 2007 році, тоді була видалена пухлина з правих грудей, і вона пройшла успішний курс променевої терапії.
Кріштіану Роналду з мамою
Кріштіану Роналду з мамою
Зараз мама футболіста повідомила, що бореться за життя після операції з видалення ракової пухлини на грудях.
"Мені зробили операцію на інших грудях в Мадриді, я пройшла променеву терапію, і тепер борюся за своє життя", - розповіла Марія Долорес в інтерв'ю одному з португальських телеканалів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду готується до весілля.