Група британських психологів зробила прорив для світу, який манімакально намагається скинути зайві кілограми: геть докучливі дієти і виснажливі тренування в спортзалі: тепер досить поповнити свій гаджет новим мобільним додатком.

Новинка здатна повністю перебудувати мисленний лад людського мозку, перепрограммувавши його на скидання зайвих кілограмів. Це працює у вигляді гри: в зелених колах зображені здорові продукти, в червоних - шкідливі. Користувачі повинні вчасно вибирати "правильні" продукти. Психологи впевнені, що всього одна десятихвилинна гра на день може розвивати правильну реакцію на голод, а також змусити забути про шкідливі перекуси. Про це пише видання The New York Post.

Звичайно, це не означає, що якщо людина буде продовжувати їсти по відру картоплі, бургерів і коли, то "запрограмований" мозок все одно змусить організм схуднути: ідея в тому, що сервіс змусить вас якщо не розлюбити шкідливі продукти, то хоча б замислитися, а чи варта хвилинна радість холестеринових бляшок, канцерогенних шарів і обвислих боків.

Дослідження показали, що всі учасники після трьох тижнів використання програми стали вживати на 200 калорій менше, незалежно від того, чи збиралися вони скидати зайві кілограми взагалі.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що американські психологи змогли назвати вартість щастя.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще