Чемпіон WBC у середній вазі Сауль Альварес (51-1-2, 35 КО) готовий провести третій бій з екс-чемпіоном в середній вазі Геннадія Головкіна (38-1-1, 34 КО).
За словами Альвареса, він має намір писати історію і проводити найкращі бої.
"Подивимося, чи буде у нас можливість зробити третій бій. Якщо вона є, це станеться. Ми повністю відкриті до третього бою. Чому б нам не зробити це знову? Ми вже провели два хороших поєдинку, чому б не зробити третій? Але якщо цього не станеться, нічого страшного. Тому що, як ви знаєте, ми продовжуємо писати свою історію і робити найкращі бої", - цитує Альвареса BoxingScene.

Нагадаємо, Сауль Альварес проведе наступний бій проти американця Деніела Джейкобса (35-2, 29 КО), який володіє титулом IBF.

Об'єднавчий поєдинок відбудеться 4 травня в Лас-Вегасі (США) на T-Mobile Arena.

Нагадаємо, на кону бою Альварес - Джейкобс буде спеціальний пояс WBC.

15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі між Роккі Філдінгом та Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще
Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.