Українські спортсмени завоювали дві бронзові медалі на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби, який проходить у сербському місті Нові Сад.
Артур Политаев у фіналі вагової категорії до 67 кг достроково переміг молдаванина Валентина Петича, а в боротьбі за "бронзу" в категорії до 97 кг Владлен Козлюк переміг азербайджанця Аріфа Нифтуллаева.
Збірна України з греко-римської боротьби на цьому Чемпіонаті посіла п'яту сходинку підсумкового рейтингу.

Як раніше писав Знай.ua, срібний призер Літньої Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро, чемпіон світу та Європи, український борець греко-римського стилю Жан Беленюк може перейти в ММА.

Жан Беленюк завоював срібло чемпіонату світу
Жан Беленюк завоював срібло чемпіонату світу

Про це повідомив віце-президент ліги WWFC Денис Перч.
За його словами, Беленюк може підписати конракт з промоушеном WWFC після Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.
"У Беленюка найближча мета - Олімпіада. Я дуже серйозно сприймаю його наміри перейти в ММА, і я маю намір триматися за ці слова і буду намагатися умовляти його після Олімпіади.
Дуже багато хлопців борців, яких Жан знає по збірній, і вони перейшли до нас. Той же Матяж, Бєлих. У них непогано виходить, а Жан талановитий спортсмен, і він міг би швидше навчатися", - розповів Перч в інтерв'ю YouTube-каналу Povesti.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто стане наступним суперником Конора Макгрегора.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще