Британський боксер Біллі Джо Сондерс дав свій прогноз на майбутній поєдинок між непереможним боксером Флойдом Мейвезером і чемпіоном UFC Конором Макгрегором.

"Неможливо, щоб Макгрегор доніс удар до Мейвезера. Такого ніколи не станеться. Єдиний варіант, при якому Конор може перемогти, це якщо бій буде постановочним, а Флойд дозволить себе бити. А цього ніколи не трапиться – занадто високі ставки.

Я впевнений настільки, що можу сказати: нехай хірург виріже мені серце, залишить його в живих, а сам поставить один фунт на те, що Макгрегор буде повалений в п'яти раундах. А якщо ні, то нехай проткне моє серце ножем", – цитує Сондерса Boxing Scene

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгргор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер визнав перевагу Макгрегора.

Фото – Getty Images