Чемпіон світу в напівсередній вазі за версією WBC Шон Портер переміг американця Йордениса Угаса і успішно захистив свій титул.

Бій тривав усі 12 раундів, за підсумками яких судді роздільним рішенням віддали перемогу Портеру - 115:113, 111:117, 116:112.

Угас був явним аутсайдером цього протистояння, але видав конкурентний бій чинному чемпіону. В останньому раунді Портер навіть впав на канвас, але рефері вирішив не відкривати рахунок, вважаючи, що Шон підсковзнувся.

Дивіться відео чемпіонського бою Портер - Угас:

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат
Показати ще

Бій Портер - Угас відбувся у Карсоні (США) в ніч з 9 на 10 березня.

Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версією WBA Super в напівважкій вазі росіянин Дмитро Бівол (16-0, 11 КО) успішно захистив свій титул, перемігши американця Джо Сміта-молодшого (24-3, 20 КО).

Бій пройшов зі значною перевагою Бівола, за підсумками якого росіянин переміг одноголосним рішенням суддів - 118:110, 119:109, 119:109.

З перших раундів Сміт пішов вперед, але Бівол майстерно уникав атак, і зустрічав суперника джебом. Американець намагався підвищити темп, щоб викликати Бівола на обмін ударами, але росіянин діяв за своїм планом.

У сьомому раунді Бівол зумів потрясти американця, але той зміг швидко відновитися і продовжив бій. У десятому раунді разом з гонгом вже Сміт добре потрапив, але розвинути атаку не встиг.

Бій Бівол – Сміт відбувся 9 березня у Вероні (штат Нью-Йорк, США).

Зазначимо, що для Бівола цей захист титулу став п'ятим, раніше він відстояв пояс у поєдинках з Трентом Бродхерстом, Айзеком Чилембой, Салліваном Баррерой і Жаном Паскалем.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Олександра Усика.