Головний тренер донецького Шахтаря прокоментував поєдинок 2-го туру української Прем'єр-ліги, в якому його підопічні поступилися київському Динамо (0:1).

"Програли, тому що в футболі таке буває. Виграє той, хто забиває. Але незважаючи на поразку я задоволений своєю командою, я засмучений результатом, але не можу нічого поганого сказати про гру своїх футболістів, вони зіграли добре.

Сьогодні я можу пишатися своїми хлопцями. Матч був за найскладнішим сценарієм, грати проти сильної команди, яка добре і глибоко закриватися в захисті. Ми створювали набагато більше моментів, у Динамо цього практично не було. Футбол був таким - одна команда атакує ворота суперника, а друга тільки виходить в контратаки, якщо це у них виходить", - сказав Фонсека в інтерв'ю телеканалу Футбол 1.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт публікував реакцію соцмереж на перемогу Динамо в Харкові.

Фото: ФК Шахтар

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще