Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) прокоментував бій проти офіційного претендента Домініка Бризіла, який офіційно призначила WBC.
За словами Уайлдера, Бризіл не є настільки популярним спортсменом, щоб організовувати з ним бій на телеканалі Showtime через систему платних трансляцій Pay-Per-View.
"Pay-Per-View для мене - це, безумовно, ті чарівні моменти, які ми дарували вболівальникам. Але Бризіл вже точно не підходить на цю роль. Ніхто не знає, хто він такий. Він намагається зіграти роль крутого хлопця, але у нього нічого не виходить.
Я безумовно хотів би битися з Домініком на безкоштовній платформі FOX. Давайте зберемо глядачів. Мені б дуже хотілося піти на FOX і битися з Бризілом", - передає слова Вайлдера Boxing Scene.
Бій Уайлдер - Бризіл має відбутися 18 травня в Брукліні.

WBC призначив бій Деонтея Уайлдера з Домініком Бризілом
WBC призначив бій Деонтея Уайлдера з Домініком Бризілом

Як писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) різко висловився про те, що реванш з екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО) відклали.

За словами Уайлдера, Ф'юрі просто злякався, тому і вирішив перед реваншем провести проміжний бій.
"Ти - жалюгідний виродок. Але я не виню тебе за те, що ти захотів проміжний бій. Я б напевно теж так вчинив, якби бачив, як мої мізки розплескалися по настилу рингу", - цитує Уайлдера Boxing Scene.
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Як повідомила прес-служба WBC, Ф'юрі прийняв рішення провести ще один бій перед реваншем з Уайлдером.
"Бій Ф'юрі - Уайлдер офіційно не буде наступним боєм боксерів. Чемпіон Уайлдер виявляв своє бажання провести реванш, але Ф'юрі захотів провести ще один бій і сподівається, що реванш відбудеться пізніше", - йдеться в повідомленні.

Перший бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі вже почав підготовку до реваншу з Уайлдером.