Головний тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб на прес-конференції після поєдинку, в якому його команда розійшлася миром з Маріуполем (1:1), заявив про можливу відставку:

"Так, рахунок 1:1. В принципі, моментів не було багато і у суперника. Ми змогли відігратися. Молодці, що хоч не програли. При такому результаті є два варіанти: або команду міняти або тренера. Я думаю, що легше поміняти тренера. У вівторок будемо розмовляти. Далі так не можна. Занадто багато я їм довіряю, а вони підводять.

Ігри, як такої, з нашого боку не було. Є над чим замислитися і аналізувати. Катастрофа повна. Так в футбол не грають. Сподіваєшся на хлопців... а виходити і показувати таку гру... складно щось сказати. Можу багато поганого наговорити, однак не хочу. Але команди на поле я не побачив.

Тим же дніпровським багато дифірамбів було. Молоді, перспективні. Поки перспективи не бачу. Якщо не зрозуміють, що потрібно віддаватися і працювати, то у них будуть проблеми, адже вони не зможуть прогресувати і грати в титулованих клубах. А ті хлопці, які залишилися з того року, пора вже забути їм про минулий сезон, а починати думати про новий", - цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Зоря посилилася бразильським нападаючим.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: ФК Зоря