У неділю, 23 липня, в Кракові завершився престижний турнір по кіберспортивній дисципліні CS:GO - Krakow Major 2017.

Переможцем турніру несподівано для всіх вболівальників і експертів стала команда Gambit Esports, яка в фіналі змагань обіграла бразильський колектив Immortals 2:1 (4:16 cobblestone, 16:11 train, 16:10 Inferno).

Таким чином, команда з СНД, капітаном якої є українець Данило Zeus Тесленко, вперше в історії кіберспорту виграла мейджор турнір і заробила 500 тисяч доларів.

Склад Gambit Esports: Міхаїл Dosia Столяров (Росія), Данило Zeus Тесленко (капітан, Україна), Даурен AdreN Кистаубаєв, Абай HObbit Хасен, Рустем mou Телепов (всі - Казахстан).

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що українська організація підпише команду по Dota 2, яка кваліфікувалася на The International.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: hltv.org