Захисник Олег Гуменюк вирішив продовжити кар'єру в молдовській Зорі, з якою уклав угоду. Про деталі контракту з українським захисником офіційний сайт клубу не інформує.

33-річний футболіст має досвід виступів за Чорноморець, Таврію і Волинь, а останнім часом грав в тимчасово окупованому Криму за аматорську команду ТСК-Таврія.

Гуменюк став четвертим українцем у складі Зорі. За молдовський команду виступають захисники Андрій Слінкін і Олег Єрмак, а також форвард Сергій Загінайлов, який підсилив клуб з Бельц у літнє міжсезоння.

До речі, Зоря невдало розпочала сезон. Після 2-х турів у чемпіонаті Молдови команда посідає останнє, 10-е місце, маючи в активі нуль очок. Також молдовський клуб вилетів з Ліги Європи, поступившись у 2-му раунді за сумою двох матчів Аполлону (1:5).

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, кримський арбітр з бази Миротворця призначений на матч Ліги Європи.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще