Перша ракетка України Олександр Долгополов вийшов у фінал престижного турніру в шведському Бастаді.

Після своєї перемоги над першою ракеткою Росії Кареном Хачановим, Долгополова чекала ще одна зустріч з теннісистом з Росії, на цей раз з Андрієм Кузнєцовим.

Українець зі старту поєдинку захопив ініцінатіву, поступово нарощуючи свою перевагу. У підсумку, матч закінчився за два сети, перемогу в яких без особливих труднощів здобув Долгополов (6:3, 6:2).

Таким чином, найкращий тенісист України вдруге в сезоні зіграє в фіналі турніру серії ATP 250. У неділю, 23 липня, Долгополов побореться за трофей з переможцем іспанського дербі між Фернандо Вердаско і Давидом Феррером.

Півфінал

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Андрій Кузнєцов (Росія) - Олександр Долгополов (Україна) - 3:6, 2:6

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що українець прокоментував свою перемогу над першою ракеткою Росії.

Фото: Getty Images