Суперзірка Голлівуду Сильвестр Сталлоне прокоментував майбутній бій між чинним чемпіоном UFC Конором Макгрегором (21-3) і непереможеним боксером Флойдом Мейвезером (49-0), який пройде 26 серпня на арені MGM Grand в Лас Вегасі.

"Я думаю, що Конор Макгрегор відмінний боєць в своїй області, але він буде битися на арені Мейвезера. Мейвезера звинуватять у вбивстві першого ступеня після бою з Макгрегором. Цей бій з самого початку несправедливий, і в цьому немає нічого хорошого. Перевага одного суперника занадто велика. Якби бій проходив за іншими правилами, ситуація була б зворотною", – вважає Сталлоне.

Нагадаємо, Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор досягли угоди після тривалих переговорів і підписали контракт на бій, який відбудеться 26 серпня на MGM Grand Garden Arena у Лас-Вегасі. Крім того, вже стали відомі гонорари бійців.

За прогнозами букмекерів, незаперечним фаворитом цього поєдинку є Мейвезер. А менеджер Макгрегора впевнений, що Конор потрясе весь світ.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Мейвезер зізнався, що він вже не той, що раніше.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Фото – Getty Images