Всесвітньо відомий футболіст, форвард італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду відкрив в іспанській столиці клініку. У новому медичному закладі надаватимуть послуги з пересадки волосся.

Про це стало відомо завдяки повідомленням іспанських ЗМІ.

За інформацією журналістів, клініка почне роботу вже наступного тижня.

"Облисіння є дуже великою проблемою. Ми маємо намір допомагати людям не тільки в питанні відновлення волосся, але також хочемо повернути їм впевненість у собі. Всі хочуть виглядати привабливо і справляти добре враження. Я вважаю, що я є прикладом такої людини. Але сподіваюся, що у мене не буде такої проблеми з волоссям", - заявив Кріштіану Роналду.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, керівником центру стане дівчина форварда Джорджина Родрігес. Планується, що клініка здійснюватиме не менше 18 пересадок волосся на день. Вартість пересадки волосся в центрі Роналду починатиметься від чотирьох тисяч євро.

Варто нагадати, що футболісти збірної України розпочали підготовку до старту відбіркового турніру Євро-2020. Напередодні футболісти провели в Києві на НСК "Олімпійський" відкрите тренування. А вже 22 березня в Лісабоні відбудеться перший матч групи В, в якому гравці української збірної зіграють з чинними чемпіонами Європи національною командою Португалії. За португальців вийде грати Кріштіану Роналду, проти якого вже придумав свій план Андрій Шевченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на матчі чемпіонату Іспанії серед жіночих команд Атлетіко (Мадрид) – Барселона було встановлено рекорд відвідуваності. Гра відбулася на стадіоні "Ванда Метрополітан" в Мадриді і завершилася з рахунком – 0:2 на користь каталонців. Принципову зустріч відвідали 60 739 фанів. Цей показник став рекордним для світового жіночого клубного футболу.

Нагадаємо, Арсенал не пустив Ворсклу в ТОП-6 УПЛ: у матчі було три пенальті.

Як повідомляв Знай.uа матчі чемпіонату та Кубка України перенесено на інші дати.

Знай.uа писав, російська футболістка злетіла з котушок і влаштувала місиво на полі: відео.

Дивіться відео по темі: