Неприємний випадок стався під час товариського хокейного матчу серед аматорських команд у Канаді, в результаті якого 45-річний хокеїст Ніколас Сайр вдарив арбітра.

На відео інциденту видно, як хокеїст вступив у словесну перепалку з суддею, після чого вдарив його в голову. Суддя упав на лід і зміг піднятися лише через кілька секунд.

Потерпілий арбітр не пред'явив хулігану звинувачення, проте справою вже зацікавилася поліція. Правоохоронні органи почали розслідування.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу, Сайр виступив з публічними вибаченнями перед рефері і взяв на себе повну відповідальність за скоєне. "Я не спав з суботи. Мені дуже шкода", – сказав хуліган.

Сутичка на дербі

Під час матчу 28-го туру італійської Серії А між Міланом та Інтером (2:3) стався конфлікт між півзахисниками "россонері" Франком Кессі і Лукасом Більєю. Справа ледь не дійшла до бійки прямо на лавці запасних.

Білья провів весь матч в запасі. Легіонер з Кот-д'іувара Кессі вийшов у стартовому складі, а на 69-й хвилині головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо випустив замість нього захисника Андреа Конті. Після заміни Франк виглядав роздратованим, і в той момент гравець збірної Аргентини Білья йому щось сказав. Це призвело до конфлікту і викликало різку реакцію заміненого футболіста, проте Іньяціо Абате, Рікардо Родрігес і Фабіо Боріні не дали розвинутися бійці.

До слова, після матчу обидва футболісти дали інтерв'ю і вибачилися за свою поведінку, сказавши, що це було непорозуміння.

Інтер після перемоги в Дербі делла Мадонніна набрав 53 очки і вийшов на 3-е місце в Серії А. Мілан з 51 очком розміщується на 4-й позиції.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Барселона в рамках півфінального матчу Кубка Іспанії перемогла Реал в Мадриді з рахунком 0:3 і вийшла у фінал Кубка Короля.