Менеджер чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0) Різван Магомедов розповів, як команда бійця відреагувала на рішення екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) про завершення спортивної кар'єри.
За словами Магомедова, команда Нурмагомедова не думає про реванш з Макгрегором. Більше того, для них - це вже пройдений етап.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

"Чесно кажучи, я про нього взагалі не думав. Нас взагалі не хвилює, що він там робить. Хоче закінчує, хоче ні, ми не думаємо ні про нього, ні про реванш. Це йому потрібен реванш. Для нас це великою новиною не є.
Він неодноразово заявляв про свою відставку. Думаю, це черговий трюк, щоб привернути до себе увагу. А так, що насправді там відбувається, не знаю.
Нас це не засмутило, це пройдений етап. Ми все своє довели. Навіть, якщо б він залишився і бився, то повинен був заслужити право на реванш. Але про це поки не йдеться", - заявив Магомедов.
Нагадаємо, Конор Макгрегор (21-4) оголосив про завершення спортивної кар'єри. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, раніше Макгрегор заявив, що готовий провести реванш з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером-молодшим (50-0, 27 КО).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще
За словами Макгрегора, він упевнений у своїх силах у їхньому другому бою.
"Мейвезер отримує свої гроші, а потім повертається назад. Він повернеться на ринг, так що я повинен бути готовий до реваншу з ним. Буду готовий і впевнений у своїх силах. У першому бою Мейвезер був чудовий. Зазвичай він працює на рингу від оборони, від канатів, але в бою зі мною він змінив тактику, так що я повинен подумати над цим.
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Ніхто в світі ніколи раніше не бачив мексиканський стиль боксу у виконанні Мейвезера. Я виявився не готовий до такого стилю боксу. Він скористався досвідом і зміг перемогти. Наступний бій? Якщо в моєму тренувальному таборі будуть боксери, які йдуть вперед, то я відправлю голову Мейвезера на трибуни", - сказав Макгрегор.
Нагадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.