Чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (16-0, 13 КО) візьме участь в акції зі збору коштів для дітей, хворих на рак.
Як повідомляє BoxingScene, захід пройде у Філадельфії напередодні бою Гвоздика з Дуду Нгумбу (38-8, 14 КО).
В рамках акції фонду "Alex’s Lemonade Stand Foundation" буде продаватися лимонад, а виручені гроші спрямують на придбання ліків для хворих на рак дітей.
"Мій тесть помер від раку кілька місяців тому. Рак - це чума 21-го століття. Я підтримую всіх людей, хто бореться з цією хворобою. Я намагаюся допомогти всякий раз, коли можу", - сказав Гвоздик.
Бій Гвоздик - Нгумбу відбудеться 30 березня у Філадельфії на 2300 Arena.

Бій Гвоздик - Нгумбу відбудеться 30 березня у Філадельфії
Бій Гвоздик - Нгумбу відбудеться 30 березня у Філадельфії

В Україні у прямому ефірі бій Гвоздик - Нгумбу покаже телеканал "Інтер". Початок трансляції - 30 березня, 4:50 за київським часом.
Не забудьте, що в ніч з 30 на 31 березня Україна переходить на літній час - годинники переведуть на годину перед.
Так, у букмекерській конторі William Hill на перемогу Гвоздика приймають стави з коефіцієнтом 1,01, а на перемогу Нгумбу 17,00. Нічия оцінюється котируваннями 34,0.

Успіх Гвоздика

Після перемоги над Адонісом Стівенсоном, Гвоздик заробив 300 рейтингових очок і завдяки цьому піднявся на 55 позицій - з 68-го місця на 13-е.

Рейтинг BoxRec
Рейтинг BoxRec

Нагадаємо, Олександр Гвоздик нокаутував канадського боксера Адоніса Стівенсона (30-1-2, 24 КО) і завоював титул чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов 1 грудня у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.