На турнірі ATP Miami Open швейцарець Роджер Федерер дійшов до півфіналу, в якому зіграє з тенісистом з Канади Денисом Шаповаловим.

В 1/4 фіналу в Майамі Федерер впевнено обіграв представника ПАР Кевіна Андерсона з рахунком 2:0 (6:0, 6:4).

Окрасою матчу став розіграш у п'ятому геймі на подачі Андерсона. Роджер показав фантастичну реакцію і зумів виграти непростий розіграш, який порадував фанатів.

Свій сотий титул у кар'єрі 37-річний Роджер Федерер виграв на турнірі в Дубаї, де у фіналі обіграв Стефаноса Циципаса. Але швейцарець на цьому зупинятися не збирається і впевнено крокує до 101-ої перемоги в кар'єрі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Раніше в Майамі Роджер Федерер впевнено обіграв 15-го номера світового рейтингу росіянина Данила Медведєва.
Федерер розгромив Данила Медведєва з рахунком 6:4, 6:2.

Матч тривав трохи більше години. За цей час швейцарець зробив 5 ейсів, 3 брейка і не допустив жодної подвійної помилки. На рахунку Медведєва 2 подачі навиліт, жодного реалізованого з 3-х наявних брейк-поінтів і 1 помилка при введенні м'яча в гру.
Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.