Справу півзахисника Амедспора (Друга ліга Туреччини) Мансура Чаглара, який порізав суперників лезом, було переглянуто.

Федерація футболу Туреччини прийняла рішення відсторонити футболіста на 20 матчів замість довічної дискваліфікації.

До розслідування інциденту була залучена прокуратура Туреччини. Про причини скорочення дискваліфікації інформації немає.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Інцидент з Мансуром Чаларом

Під час матчу третього турецького дивізіону між "Амедспором" і "Сакарьяспором" неадекватний футболіст порізав суперників лезом просто на полі.
Турецький футболіст Мансур Чалар проніс із собою на поле лезо для бритви і почав різати суперників просто під час матчу.

Матч завершився з рахунком 1:1.
Після гри керівництво "Амедспора" зробило офіційну заяву в Twitter:
"Коли ви не змогли виграти матч, ви почали поливати брудом нашого гравця Мансура Чалара. Мансур - гордість нашого клубу".
Але футболісти "Сакарьяспора" показали фото після гри:

Як повідомляв Знай.ua, у правилах футболу відбулася революція.

Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB) на своєму щорічному зібранні в Абердіні змінила правила, щоб прибрати неоднозначність приводу того, чи була гра рукою умисною чи ні.

"М'ячи, забиті безпосередньо рукою (навіть ненавмисні) або ж якщо гравець створив момент, підігравши собі рукою (навіть ненавмисно), більше не будуть зараховуватися", - значиться у заяві IFAB.

Також з наступного сезону футболісти будуть йти з поля за найближчу лінію. Це зроблено для того, щоб усунути затримку часу, коли гравці занадто повільно йдуть змінюватися з іншого кінця поля.

Також посадові особи команд тепер також будуть отримувати жовті та червоні картки за неприпустиму поведінку.

IFAB складається з 4 націй-засновниць футболу (Англія, Шотландія, Уельс та Північна Ірландія), які мають 4 голоси, а також ФІФА, у якої теж 4 голоси. Для зміни правил необхідно, щоб пропозиція зібрала мінімум 6 голосів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.