Роджер Федерер прокоментував майбутній фінал Мастерса ATP 1000 Miami Open, в якому швейцарський тенісист зустрінеться з американцем Джоном Ізнером.

"Я люблю гравців з потужними подачами, мені подобається дивитися їхні матчі. Мені цікаво, чи будуть вони робити ейс кожною другою чи третьою подачею. Мені це цікаво, тому що це схоже на серію пенальті у футболі. У фіналі я буду воротарем і повністю викладуся. Спробую витягнути якомога більше м'ячів.

Я знаю, чого очікувати. Він буде мало помилятися на подачі, вона у Джона приголомшлива. Одна з найкращих у тенісі. З ним дуже непросто.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Сподіваюся, це буде хороший матч. Джон відмінно зіграв проти Фелікса. Це була чудова гра", - сказав Федерер.

На даний момент, в особистих зустрічах Федерер веде з рахунком 5:2.

У півфіналі турніру АТР Miami Open 37-річний швейцарець Роджер Федерер у двох сетах переграв 19-річного канадця Дениса Шаповалова, з яким уперше зустрівся на корті.

Матч тривав 1 годину і 14 хвилин, за які знаменитий швейцарець зробив два ейси, здійснив одну подвійну помилку і реалізував 3 брейки.

ATP. Майамі. 1/2 фіналу

Роджер Федерер (Швейцарія, 4) — Денис Шаповалов (Канада, 20) 2:0 (6:2, 6:4)

У фіналі Роджер зіграє з 33-річним американцем Джоном Ізнером. У півфіналі він також переміг канадця Фелікса Оже-Альяссіма з рахунком 2:0 (7:6, 7:6).

Фінал відбудеться у неділю, 31 березня.

В 1/4 фіналу в Майамі Федерер впевнено обіграв представника ПАР Кевіна Андерсона з рахунком 2:0 (6:0, 6:4).

Окрасою матчу став розіграш у п'ятому геймі на подачі Андерсона. Роджер показав фантастичну реакцію і зумів виграти непростий розіграш, який порадував фанатів.

Свій сотий титул у кар'єрі 37-річний Роджер Федерер виграв на турнірі в Дубаї, де у фіналі обіграв Стефаноса Циципаса. Але швейцарець на цьому зупинятися не збирається і впевнено крокує до 101-ої перемоги в кар'єрі.

Раніше в Майамі Роджер Федерер впевнено обіграв 15-го номера світового рейтингу росіянина Данила Медведєва.
Федерер розгромив Данила Медведєва з рахунком 6:4, 6:2.

Матч тривав трохи більше години. За цей час швейцарець зробив 5 ейсів, 3 брейка і не допустив жодної подвійної помилки. На рахунку Медведєва 2 подачі навиліт, жодного реалізованого з 3-х наявних брейк-поінтів і 1 помилка при введенні м'яча в гру.
Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.