Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) назвав чемпіона UFC російського бійця Хабіба Нурмагомедова "маленьким пацюком" і пообіцяв йому "круту вечірку" в Лас-Вегасі.

"У тебе забрали гроші, а братам подряпали очі, коли ти бився зі мною, маленький пацюк. Віва Лас-Вегас, дитинко. На нас чекає крута вечірка", - відповів Макгрегор на коментар Нурмагомедова про його відставку.

Нурмагомедов відразу ж відповів Макгрегору:

"Гроші приходять і йдуть, але в той вечір ти втратив честь, і більше не повернеш її. Живи з цим. Закінчив кар'єру в ММА і почав кар'єру в Твіттері?", - написав Хабіб.

Нагадаємо, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) оголосив про завершення спортивної кар'єри. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.

Раніше Макгрегор заявив, що готовий провести реванш з екс-чемпіоном світу в п'яти вагових категоріях американцем Флойдом Мейвезером-молодшим (50-0, 27 КО).

За словами Макгрегора, він упевнений у своїх силах у їхньому другому бою.
"Мейвезер отримує свої гроші, а потім повертається назад. Він повернеться на ринг, так що я повинен бути готовий до реваншу з ним. Буду готовий і впевнений у своїх силах. У першому бою Мейвезер був чудовий. Зазвичай він працює на рингу від оборони, від канатів, але в бою зі мною він змінив тактику, так що я повинен подумати над цим.
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Флойд Мейвезер і Конор Макгрегор
Ніхто в світі ніколи раніше не бачив мексиканський стиль боксу у виконанні Мейвезера. Я виявився не готовий до такого стилю боксу. Він скористався досвідом і зміг перемогти. Наступний бій? Якщо в моєму тренувальному таборі будуть боксери, які йдуть вперед, то я відправлю голову Мейвезера на трибуни", - сказав Макгрегор.
Нагадаємо, бій Мейвезер - Макгрегор відбувся в серпні 2017 року, і проходив за правилами боксу. Флойд переміг Макгрегора технічним нокаутом у десятому раунді.