Мер Києва Віталій Кличко, старший брат легендарного українського суперважковаговика, екс-чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO Володимира Кличка, прокоментував його можливе повернення в бокс.

За словами Віталія Кличка, він повністю підтримає брата, якщо той захоче знову повернутися на ринг, але йому доведеться пройти "сім кіл пекла тренувань".

Віталій та Володимир Клички, klitschko-brothers.com
Віталій і Володимир Клички, klitschko-brothers.com

"Однак, він не повинен повертатися в бокс заради гонорарів, тому що і так вже цілком успішний у бізнесі після завершення кар'єри", - сказав Віталій Кличко в коментарі для німецького видання Bild.

Нагадаємо, 25 березня Володимир Кличко відзначив День народження. Йому виповнилося 43 роки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко поділився секретом мотивації.