Стрімінгова платформа DAZN в ході заключного раунду тримісячних переговорів переконала Володимира Кличка повернутися в ринг, повідомляє Sport Arena.

Українець проведе три бої, які дозволять йому заробити 120 мільйонів доларів. Попередня пропозиція збільшена на 40 мільйонів доларів, і за кожен бій український боксер отримає гонорар у розмірі мільярда гривень!

У підсумковому варіанті контракту не прописані прізвища опонентів, тільки трактування: "Найкращі бої, які будуть найбільш привабливі з погляду затребуваності на ринку".

Найцікавіше ж, що перший бій відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський". Протягом понад 10 років українські ЗМІ періодично піднімали питання можливості організації поєдинку Володимира в Україні. "Для цього потрібно, щоб склався весь пазл" — зазвичай відповідав Кличко. Судячи з усього, цей пазл склався.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За інформацією DAZN, організація бою у Києві стане своєрідним подарунком старшому братові, тому що боксерський вечір пройде 25 травня і буде одним з головних івентів в рамках святкування Дня Києва, мером якого є Віталій Кличко.

Раніше в столиці України Володимир провів бій 5 грудня 1998 року, коли в Палаці спорту несподівано поступився технічним нокаутом американцеві Россу П'юріті (це була перша поразка у професійній боксерській Кличка-молодшого).

Про суперника Володимира і старт продажу квитків на бій буде оголошено найближчим часом.

Дивіться повне відео бою Гвоздик – Нгумбу:

Протистояв 31-річному харків'янину 37-річний боксер з Франції Дуду Нгумбу (38–8, 14 KO).

Більш активно почав поєдинок українець, який на правах фаворита атакував, в основному використовуючи джеб. Але до честі француза, він контратакував і не відсиджувався в обороні. До 4-го раунду Нгумбу і зовсім зловив ритм бою, а тому Гвоздик почав діяти в рингу ще активніше. Але у 5-му раунді в одному з епізодів, коли атакував український боксер, Дуду підвернув ногу або потягнув м'яз на нозі. Відійшовши в кут рингу, француз дав зрозуміти, що йому складно продовжити бій. Суддя дав час Нгумбу, який намагався зрозуміти, чи зможе далі битися. Але через якийсь час команда Дуду дала сигнал, що француз не готовий далі битися, а тому Гвоздик переміг.

Таким чином, український боксер Олександр Гвоздик захистив титул чемпіона світу після перемоги технічним нокаутом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.