Журналістка Дженніфер Равало стала відома багатьом в світі після інтерв'ю з болгарським боксером Кубратом Пулєвим, який без її згоди поцілував її в губи під час інтерв'ю.

Журналістка недавно оголосила, що найняла адвоката, щоб подати в суд на боксера.

Але багато хто не знає, що журналістка є дуже популярною завдяки свій ролі артиста так званих "голих суші", за що отримала прізвисько "Дженні Суше".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дівчина через соціальні мережі показує техніку приготування і подачу суші гостям з повністю оголеними жінками. Практика стала дуже модною в Японії і була перенесена в кілька країн. Її суть полягає в тому, щоб помістити шматочки суші на оголене тіло жінки, використовуючи її в якості підносу.

Журналістка Дженні Суше прийняла рішення подати до суду на болгарського боксера Кубрата Пулєва, який поцілував її під час інтерв'ю після перемоги над Богданом Діну, повідомляє TMZ.

Суше найняла адвоката Глорію Оллред, яка зробила собі ім'я на судових процесах про сексуальні домагання, і збирається пред'явити Пулєву позов, деталі якого будуть оголошені пізніше на спеціальній прес-конференції. Дженні Суше вже заявила, що Пулєв її також нібито ущипнув за сідницю.

Болгарський супертяж Кубрат Пулєв так пояснив свою поведінку після поєдинку з Богданом Діну.

"Моїм фанатам. Можливо, ви бачили відео, на якому я цілу дівчину-репортера під час інтерв'ю після бою. Ця журналістка Дженні, є моїм хорошим другом. Після інтерв'ю я знаходився в настільки піднесеному настрої, що вирішив її поцілувати.

Потім вона приєдналася до мене і представникам тренерського штабу під час святкувань. На відео, після нашого поцілунку, ми обидва посміялися над цим і подякували один одного. Більше тут нічого додати", - написав Кубрат в Twitter.

На даний момент Кубрат Пулєв є обов'язковим претендентом по лінії Міжнародної боксерський федерації (IBF) і в майбутньому буде домагатися поєдинку з чемпіоном світу Ентоні Джошуа.

Після перемоги Пулєв традиційно відповідав на питання журналістів. Одну з журналісток боксер несподівано поцілував її в губи. Журналістка Vegas Sports Daily Дженні Суші запитала Пулєва про бій з британцем Тайсоном Ф'юрі, після чого він її поцілував.

Дівчина назвала такий вчинок боксера "трохи незграбним і дивним", а її видання вимагає від Пулєва пояснень. Він поки ніяк не прокоментував цю ситуацію.

Діну вдалося завдати Пулєву серйозне розсічення після 4 раунду, але болгарин перехопив ініціативу і в сьомому раунді тричі відправив румунської боксера в нокдаун.

Після цього суддя зупинив бій, в якому здобув перемогу Кубрат.

37-річний болгарський боксер захистив свій статус обов'язкового претендента на бій за титул чемпіона за версією IBF з Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, 15 листопада 2014 року Пулєв провів бій з українцем Володимиром Кличком, програвши нокаутом. На сьогоднішній день це єдина поразка в кар'єрі Пулєва.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко поділився секретом мотивації.