Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО).

Бій Усик – Такам пройде в Чикаго (США), але дата бою поки залишається відкритою. Промоутер українця Едді Хірн назвав три можливі дати - 17, 18 і 25 травня.

Підготовка до бою проходить у Києві. Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим.
На своїй сторінці в Instagram, боксер поділився фрагментом тренування на пляжі.

В ефірі телеканалу Інтер Усик розповів про підготовку до бою:

"Хлопець дуже гідний. У всіх практично версіях він в топі. Він рухається, не статичний. В бою з Ентоні Джошуа він дуже добре рухався. З такими виходять дуже хороші бої. На даний момент ми проглядаємо його поєдинки, що він робить, і напрацьовуємо свій. Але я абсолютно не думаю про поєдинок так само, як і в попередніх підготовках. Для мене завдання виконати свій тренувальний табір добре, і виконати ту задачу, яку ставить переді мною команда.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Я вже два місяці практично в роботі. Спочатку ми робили важку атлетику, і продовжуємо її робити. Потім трохи перейшли вже до боксу, але, тим не менш, елементи важкої атлетики присутні у нас в тренувальному таборі. Ось пісочок додався. Є якісь нові речі, які робимо. Я поки про них не буду говорити.

Треба переробити вагу в правильні м'язи, нормальні, робочі. Нам не потрібно багато, тому що впаде коефіцієнт корисних дій, можливо швидкість сповільниться. Нам цього не потрібно. Нам потрібна така ж рухливість, такий же ККД. Так що я думаю, що 98 кг для початку буде достатньо", - сказав Усик.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід в надважку вагу.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.