Український боксер другої найлегшого ваги Арнольд Хегай (15-0-1, 10 КО) виграв бій проти представника Танзанії Хайдарі Мчаньо.
Суперник українця відмовився продовжувати поєдинок після восьмого раунду.
Поєдинок відбувся у Володимирі, Росія.

Як раніше повідомляв Знай.ua, український суперважковаговик Олександр Тесленко (16-0, 12 КО) завоював перший титул у кар'єрі.

Тесленко одноголосним рішенням суддів переміг бразильця Фабіо Мальдонадо, завоювавши пояс WBA/NABA.

Поєдинок, який проходив у Канаді, і тривав десять раундів. Судді були одностайні: 98:92, 98:92 і 98:92 на користь українця.

"Величезна подяка всім, хто вболівав і переживав, за ваші емоції і підтримку, мені дуже приємно! Дякую моїй команді, хто вірить в мене, моєму менеджеру, тренерам і промоутеру!", - сказав Олександр після перемоги.

Нагадаємо, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО).

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Бій Усик – Такам пройде в Чикаго (США), але дата бою поки залишається відкритою. Промоутер українця Едді Хірн назвав три можливі дати - 17, 18 і 25 травня.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід в надважку вагу.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.