Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Уайлдер готовий провести бій проти легендарного українського екс-чемпіона Володимира Кличка, якщо той вирішить повернутися в бокс.

Про це заявив тренер американця Джей Діс.

"Деонтею це було б цікаво. Його цікавлять всі найбільші бої. Нагадаю, він навіть пропонував Ентоні Джошуа 50 мільйонів доларів за бій. І це доведено. А потім він погодився на їх жалюгідну подачку - 15 мільйонів доларів за бій в Британії. Але ті знову зістрибнули. Нагадаю, що Деонтей бився з тими перцями, яких всі вважають за краще уникати: з Луїсом Ортісом і Тайсоном Ф'юрі. Тому я й кажу: "Так, він буде битися з Кличком", - сказав Діс.

У той же час тренер припустив, що Кличко захоче провести проміжний поєдинок.

"Припускаю, Володимир спершу захоче провести проміжний бій. Подивимося, як він буде виглядати у камбеці. Нагадаю, що його брат Віталій Кличко, коли відновив кар'єру, то виглядав дуже круто в бою з Семом Пітером. Ніби й не було зовсім цього простою. Так що спершу подивимося на Володимира. Можливо, йому знадобиться не один, а два проміжні бої. Але ми готові. Нас цікавлять найбільші бої", - сказав тренер.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.

Завершення кар'єри

3 серпня 2017 року Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри.

За словами Кличка, він вважає, що прийняв правильне рішення, завершивши спортивну кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

"Я все ще дуже мотивований як 19-річний хлопець, який хоче відкрити для себе світ. З іншого боку, мені стало все більш зрозумілим: я більше не хотів приносити свою мотивацію й енергію в ринг. Я хотів направити ці складові для досягнення успіху у своїй другій кар'єрі. Нарешті, оголосивши про свій відхід з професійного спорту, відчув фізичне і моральне полегшення. І це також дозволило мені зрозуміти, що я прийняв правильне рішення.

Зрештою, мені всього лише 42, і сподіваюся, що друга половина життя в мене попереду. Важко описати свій стан, коли ти відчуваєш і знаєш, що у тебе багато справ. Я дивлюся в майбутнє і бачу себе в бізнесі. Сподіваюся, таким же пристрасним і одержимим, як у спорті", - розповів Кличко.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.