Пресненський суд Москви продовжив арешт до 25 вересня футболістам Олександру Кокоріну і Павлу Мамаєву в рамках кримінальної справи про бійки в центрі столиці, повідомляє "Новая газета" з посиланням на прес-службу суду. Арешт також продовжено другу футболістів Олександру Протасовицькому, який грає в аматорській лізі.

Захист наполягав на зміні запобіжного заходу: на підписку про невиїзд або домашній арешт, однак суддя відмовилася задовольнити клопотання адвокатів.

"Ми попросили включити 61 свідка для допиту, притому 16 осіб з них взагалі не потрапили в ув'язнення. Притому на всіх допитах Гайсин говорив, що Кирило Кокорін його не бив", — сказав адвокат В'ячеслав Барін.

Інцидент з Уткіним

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Російський спортивний журналіст і телекоментатор Василь Уткін повідомив, що на нього скоєно напад у Москві.

За словами коментатора, йому бризнули в обличчя невідомою речовиною.

Інцидент стався після тренування аматорського футбольного клубу "Єдрісі", президентом якого він є. Підійшов чоловік у капюшоні і бризнув йому перцевим балончиком в обличчя.

Сам Уткін вже заявив, що знає замовників.

"Це сталося після тренування "Єдрісі". Це час і місце, де я буваю практично завжди. Легко застати. Молодий хлопець в капюшоні, біля моєї машини, в темряві. Все знімав на телефон - для звітності. Печіння майже минуло, трохи паморочиться у голові, солодкуватий запах.

Може бути тільки одна причина і тільки дві людини, яким захотілося б це провернути. Я говорив про це у себе в останньому випуску", - написав Уткін у своєму Телеграм-каналі.

Раніше на своєму Youtube-каналі Уткін розповів про вплив головного тренера збірної Росії Станіслава Черчесова на гравців національної команди через юриста та агента Алана Агузарова.

Нагадаємо, Знай.ua раніше писав, що Василь Уткін отримав величезний гонорар від "Першого каналу" за коментування одного матчу.

Уткін розповів, що отримав 783 000 рублів за роботу на Чемпіонаті світу - 2018. Уткін відпрацював лише один матч, Іспанія – Португалія (3:3), а потім "Перший канал" припинив з ним співпрацю.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.