Нападник "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду програв судовий процес німецькому журналу Der Spiegel.
Роналду подав позов проти Der Spiegel у 2017 році, коли видання опублікувало розслідування пов'язане з податковими махінаціями форварда в Іспанії.
Тоді Роналду намагався довести, що опубліковані дані порушують його права на недоторканність приватного життя. Два роки тому суд тимчасово зобов'язав Der Spiegel видалити з сайту статтю про Роналду, який тоді був гравцем "Реала".
Однак нещодавнє рішення іспанського суду про визнання футболіста винним в порушенні податкового законодавства країни, змусило його адвокатів відкликати позов проти Der Spiegel.
Зараз видання знову опублікувало своє розслідування.

Нагадаємо, як писав Знай.ua, 12 березня в Турині в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Ювентус" розгромив "Атлетіко" з рахунком 3:0 і вийшов у чвертьфінал завдяки хет-трику зоряного португальця Кріштіану Роналду.

Реалізувавши пенальті в кінці матчу, Роналду на очах у всіх повторив непристойний жест головного тренера "Атлетіко" Дієго Мисеоне.

Роналду не зупинили ні телекамери, ні навіть присутність на трибунах його нареченої і старшого сина Кріштіану-молодшого.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще
Дієго Сімеоне прокоментував поразку своєї команди і жест Роналду.
"Кріштіану Роналду - найкращий футболіст у світі. Він уміє показувати таку гру у великі футбольні вечора. Він бачив, як я зробив цей жест у першому матчі на Ванда Метрополітан, і, як і я, хотів показати свій характер", - передає слова Симеона Football Italia.

Зазначимо, що UEFA оштрафував Сімеоне за цей жест, призначивши дисциплінарне розслідування.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь

Ювентус Турин - Атлетіко Мадрид - 3:0 (1:0)

Голи: Кріштіану Роналду, 27, 48, 86 (з пенальті)

Перший матч: Атлетіко - Ювентус - 2:0

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найпопулярнішого спортсмена світу.