Талановитий американський боксер Шакур Стівенсон опинився в центрі скандалу, який пов'язаний з вуличною бійкою.

Ще 1 липня 2018 року Шакур був заарештований за нанесення тілесних ушкоджень, і ця справа не закрита донині. 10 липня повинні початися попередні слухання.

Скандальний інцидент стався ще минулого року, але відеозапис потрапив у Інтернет тільки зараз.

За інформацією поліції Маямі, на одній з парковок міста Шакур Стівенсон і його приятель Девід Грейтон, який також є боксером, вступили в конфлікт з групою людей. Приводом для бійки стали сексуальні натяки на адресу дівчат, поряд з якими перебували хлопці, які й посварилися з Шакуром і його другом. На відео видно, як Стівенсон б'є лежачого чоловіка, у якого згодом медики зняли побої. Обидва боксери зникли з місця злочину до прибуття поліції, але пізніше були заарештовані в одному з готелів Маямі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

21-річний Шакур Стівенсон провів 10 боїв на професійному рингу і всі виграв (6 перемог – нокаутом). На початку 2019 року він завоював інтерконтинентальний титул IBF, а також пояс WBC Continental Americas. На Олімпіаді-2016 роки Стівенсон став володарем срібної медалі у ваговій категорії до 56 кг Також Шакур є дворазовим чемпіоном світу серед юніорів 2013 і 2014 років. Крім того, Стівенсон - олімпійський чемпон серед юніорів 2014 року.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Усик проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО).

Бій Усик – Такам пройде в Чикаго (США), але дата бою поки залишається відкритою. Промоутер українця Едді Хірн назвав три можливі дати - 17, 18 і 25 травня.

В ефірі телеканалу Інтер Усик розповів про підготовку до бою:

"Хлопець дуже гідний. У всіх практично версіях він в топі. Він рухається, не статичний. В бою з Ентоні Джошуа він дуже добре рухався. З такими виходять дуже хороші бої. На даний момент ми проглядаємо його поєдинки, що він робить, і напрацьовуємо свій. Але я абсолютно не думаю про поєдинок так само, як і в попередніх підготовках. Для мене завдання виконати свій тренувальний табір добре, і виконати ту задачу, яку ставить переді мною команда.

Я вже два місяці практично в роботі. Спочатку ми робили важку атлетику, і продовжуємо її робити. Потім трохи перейшли вже до боксу, але, тим не менш, елементи важкої атлетики присутні у нас в тренувальному таборі. Ось пісочок додався. Є якісь нові речі, які робимо. Я поки про них не буду говорити.

Треба переробити вагу в правильні м'язи, нормальні, робочі. Нам не потрібно багато, тому що впаде коефіцієнт корисних дій, можливо швидкість сповільниться. Нам цього не потрібно. Нам потрібна така ж рухливість, такий же ККД. Так що я думаю, що 98 кг для початку буде достатньо", - сказав Усик.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід в надважку вагу.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.