Екс-чемпіон UFC у напівлегкій вазі Жозе Алдо (28-4) планує почати кар'єру в професійному боксі, повідомляє ESPN.
11 травня 32-річний боєць проведе бій проти Олександра Волкановськи на турнірі UFC 237 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія).
"Я планую 11 травня побитися з Олександром Волкановськи, а потім провести останній бій за контрактом з UFC. Але я вже знаю, чим хочу займатися в подальшому - боксом.
Я хочу змінити своє життя. Зараз у мене немає мети побитися з якимось певним суперником, і я не буду нікому кидати виклики. Я хочу почати з низів, щоб вичавити з себе максимум. Хочу бути в Топі і, хто знає, може бути, одного разу побитися за титул.

Жозе Альдо, Getty Images
Жозе Альдо, Getty Images

До переговорів з UFC я відкритий. Ми завжди можемо зустрітися і спробувати знайти найкращий для нас варіант. Я не бачу проблем з тим, щоб продовжити контракт, якщо мені дозволять виступати в боксі. За правилами MMA я не погоджуся битися ніде, крім UFC.
У минулому мені пропонували контракт боксерські промоушени, але UFC не дозволила б мені їх взяти. Зараз же мій контракт майже закінчений і тепер ми можемо почати обговорювати можливі варіанти", - розповів Альдо.
Нагадаємо, як писав Знай.ua, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.
В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще