Український центровий Олексій Лень провів найрезультативніший матч в кар'єрі. В рамках регулярного чемпіонату НБА Мілуокі Бакс на своєму майданчику обіграв Атланту Хоукс (115:107).

Олексій Лень, захищаючи кольори Атланти, за 34 хвилини на паркеті набрав 33 очки, зробив 8 підбирань, чотири передачі і 2 блок-шоти. Це рекорд результативності в кар'єрі 25-річного українця.

І хоч Хоукс поступилися в матчі, все ж Леню підсолодила настрій його результативність.

Раніше український баскетболіст Олексій Лень увійшов в історію Атланти. Баскетболіст закинув тисячний триочковий кидок "Гоукс" в сезоні.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Сталося це у матчі проти Сан-Антоніо Сперз. До речі, це був перший триочковий у цій зустрічі.

А в цілому Олексій Лень з п'яти спроб закинув чотири триочкових за гру.

У цьому матчі 25-річний українець набрав 21 очко.

Але Атланта все одно програла Сан-Антоніо з рахунком 117:111.

Атланта стала лише восьмою командою в історії НБА, якій вдавалося реалізувати 1000 триочкових кидків за сезон. Першою такою командою став Голден Стейт у сезоні 2015-2016.

Класна гра проти Мілуокі Бакс

Центровий збірної України Олексій Лень провів успішний матч регулярного чемпіонату НБА, в якому його Атланта Гоукс приймала на домашньому майданчику Мілуокі Бакс.

На заключних секундах четвертої чверті 25-річний українець своїм триочковим зрівняв рахунок і перевів гру в овертайм, в якому Атланта перемогла Мілуокі з рахунком 136:135.

Всього в грі Олексій Лень набрав 23 очки (10-15 з гри, 3-6 триочкові) і зробив 6 підбирань.

Рекорд Леня

Український центровий Атланта Хоукс Олексій Лень набрав 12 очок у матчі НБА проти "Юта Джаз".

Таким чином, всього в нинішньому сезоні в активі українця вже 710 пунктів — на 7 більше, ніж за весь сезон 2015/16, коли Лень показав свою досі кращу результативність в НБА, захищаючи кольори Фінікс Санз.

На початку березня Лень також став найрезультативнішим гравцем матчу Хоукс проти Чикаго Буллз з 28 очками. Це поки що найкращий показник Олексія в складі "яструбів".

Як повідомляв портал Знай.ua, українець Лень зробив слем-данк і закинув триочковий в НБА.