Американський боксер Теофимо Лопес заявив, що в грудні проведе бій з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком (12-1, 9 КО).
За словами боксера, у цьому році він хоче провести чотири поєдинки.
"Я хочу провести бій у липні. Ми очікували, що поєдинок буде 10-раундовим, але в підсумку вийшло так, що він триватиме 12 раундів. Я сподіваюся, що це буде бій за звання обов'язкового претендента на пояс IBF.
Коммі, Гарсія та Ломаченко заслуговують свої титули. Але варто їм тільки вийти в ринг зі мною - все зміниться. Я планую провести чотири поєдинки у цьому році. Один був у лютому, тепер буде в квітні, потім у липні та грудні. Останній поєдинок планую провести з Ломаченком", - передає слова Лопеса Boxing Scene.

Нагадаємо, Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) 12 квітня проведе бій проти обов'язкового претендента по лінії WBA британця Ентоні Кролли (34-6-3, 13 КО).

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня
Бій Ломаченко - Кролла відбудеться 12 квітня

Напередодні поєдинку компанія Top Rank Boxing презентувала офіційний промо-ролик бою:

Бій Ломаченко - Кролла відбудеться в Стейплс центрі (Staples Center) в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Трансляція вечора боксу в прямому ефірі буде на ESPN+.
В Україні бій Ломаченко - Кролла в прямому ефірі покаже телеканал Інтер в рамках програми "Великий бокс". Початок трансляції - 13 квітня (субота) о 5:50 за київським часом.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Так, букмекерська контора William Hill приймає ставки на перемогу Ломаченка з коефіцієнтом 1,01. А на перемогу Кролли встановлено коефіцієнт 21,00. Нічия оцінюється в 34,00.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт назвав головну загрозу для Василя Ломаченка.