Лівий захисник збірної Бразилії і мадридського Реала Марсело на футбольному полі постійно доводить, що рівень його техніки знаходиться на космічному рівні

Тепер же 30-річний Марсело показав, що латиноамериканські гравці можуть показувати чудеса техніки не лише ногами, а й руками.

Раніше головний тренер Реала Зінедін Зідан заявив, що надасть шанси проявити себе півзахиснику Іско і захиснику Марсело.

"Іско і Марсело хочуть грати, вони готові вийти на поле. Це гравці, які грали менше, але тренуються вони так само. Це правда, що сама гра відрізняється від того, що відбувається на тренуваннях, але вони хороші гравці, і важливо, щоб вони всі були готові.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ми тут для того, щоб працювати і думати тільки про футбол. Іско також хоче грати і показати себе. І Іско, і Марсело готові виходити на поле", - наводить слова Зідана El Mundo Deportivo.

Співуча родина Роналду

Форвард збірної Португалії і туринського Ювентуса Кріштіану Роналду опублікував в своєму Instagram цікаве відео. На ньому, керуючи автомобілем, 34-річний португалець виконує пісню "Everybody’s Got To Learn" британської групи The Korgis.

У салоні разом з п'ятикратним володарем "Золотого м'яча" також перебували його наречена Джорджина Родрігес і син Кріштіану-молодший, які також заспівали свої улюблені пісні. Джорджина співала композицію Wolfine "Bella", а Роналду-молодший начитував куплети з сучасного репу, а саме з пісні Travis Scott - SICKO MODE ft. Drake.

Відео вже набрало 10 мільйонів лайків.

Кріштіану Роналду та діти

Нападник туринського Ювентуса Кріштіану Роналду готується до матчів проти Аякса в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

34-річний португалець опублікував у твіттері відео, на якому він пасується м'ячем зі своїми маленькими дітьми.

Перший матч між Аяксом і Ювентусом відбудеться 10 квітня в Амстердамі (22:00). Повторна зустріч пройде в Турині 16 квітня (22:00). Гра Ювентуса з Міланом в Серії А відбудеться 6 квітня (19:00).

Новий контракт для Мессі

Президент Барселони Хосеп Бартомеу заявив, що планує почати переговори по новому контракту з аргентинським форвардом Ліонелем Мессі і хоче, щоб він залишився в клубі назавжди.

"Ми хочемо продовжити контракт з Мессі. Він все ще молодий, і має два роки за поточним контрактом. Він завжди вдосконалюється і розвивається. Я вірю, що він буде виступати ще багато років. У найближчі місяці ми сядемо з ним за стіл переговорів, щоб він міг провести цей час в Барселоні.

Мессі – це гравець одного клубу. Він робить для нас більше, ніж просто виступає на полі, його відносини з Барселоною будуть тривати вічно. Ми хочемо, щоб Мессі завжди залишався в Барселоні – в якості гравця або на іншій посаді в клубі", – розповів Бартомеу в інтерв'ю ESPN.

У нинішньому сезоні Мессі на даний момент зіграв за "синьо-гранатових" 39 матчів, в яких забив 42 м'ячі і зробивши 21 асист.

Вільярреал - Барселона - 4:4

У рамках 30-го туру Ла Ліги Іспанії Вільярреал зіграв вдома внічию 4:4 з каталонською Барселоною.

Перший тайм Барса виграла з рахунком 1:2. На голи Філіппе Коутинью і Малкома господарі поля відповіли точним ударом Самуеля Чуквуезе.

У другій половині зустрічі Вільярреал зробив неймовірне, забивши до 80-ї хвилини три голи зусиллями Карла Токо Екамби, Вісенте Іборри і Карлоса Бакки.

Але каталонці змогли вийти з рахунку 4:2. На 86-й хвилині "жовта субмарина" залишилася в меншості після того, як другу жовту картку отримав Альваро Гонсалес. І Барса скористалася чисельною перевагою. Спочатку Ліонель Месси на 90-й хвилині скоротив відрив у рахунку, а потім на третій компенсованій хвилині Луїс Суарес зрівняв рахунок.

Як підсумок, бойові 4:4 на "Естадіо де ла Сераміка".

Ла Ліга Іспанії. 30-й тур

Вільярреал - Барселона - 4:4 (1:2)

Голи: Самуель Чуквуезе, 23, Карл Токо Екамбі, 50, Вісенте Іборра, 62, Карлос Бакка, 80 - Філіппе Коутіньйо, 12, Малком, 16, Ліонель Мессі, 90, Луїс Суарес, 90+3.

Успіх збірної України в Люксембургу

25 березня в рамках відбору на Євро-2020 збірна Люксембургу приймала збірну України.

Перший тайм завершився внічию 1:1. На гол Давіда Тюрпеля на 34-й хвилині українці відповіли забитим м'ячем у виконанні Віктора Циганкова на 40-й хвилині.

У другій поливне зустрічі українці почали активніше атакувати в надії перемогти. Мали шанси і футболісти Люксембургу вирвати вікторію. Але фортуна цього вечора посміхнулася команді Андрія Шевченка. На заключній доданій хвилині Руслан Малиновський зробив навіс в штрафну, а Жерсон Родрігес, який показав у матчі рівень Кріштіану Роналду, забив головою м'яч у свої ворота. Таким чином, збірнаУкраїни вигризла перемогу завдяки автоголу!

Чемпіонат Європи. Кваліфікація. Група В

Люксембург - Україна - 1:2 (1:1)

Голи: Давид Тюрпель, 34 - Віктор Циганков, 40, Жерсон Родрігес, 90+3 (автогол).

Завдяки цій перемозі Україна з 4 очками очолила групу В.

Пропонуємо вам ознайомитися з іншими результатами матчів, які відбулися 25 березня:

Португалія - Україна - 0:0

22 березня в Лісабоні, на стадіоні "Да Луш", збірна Португалії приймала збірну України.

Команда Андрія Шевченка вистояла в непростому поєдинку. Протягом усього матчу Роналду і компанія атакували ворота українців. Кілька разів за гру Андрій П'ятов здійснив класні сейви. Наші хлопці також тікали в контратаки і могли забивати. Під завісу зустрічі і зовсім був чудовий шанс вирвати перемогу. Євген Коноплянка пробив здалеку, Руй Патрісіу не зафіксував м'яч у руках і якихось сантиметрів не вистачило Жуніору Мораесу, щоб бути першим на добиванні.

Матч завершився внічию 0:0

Чемпіонат Європи 2020. Кваліфікація. Група В. 1-й тур

Португалія - Україна - 0:0 (0:0)

Попередження: Тарас Степаненко, 86 (Україна)

Відзначимо, що в цьому матчі дебютував за збірну України натуралізований бразилець Жуніор Мораес, який замінив у другому таймі Романа Яремчука.

Крім того, що виручав Андрій Пятов, відзначимо хорошу гру Віталія Миколенка, який надійно опікував Кріштіану Роналду і підключався до атак. Також виділимо гру Руслана Малиновського, Миколи Матвієнка, Романа Яремчука та інших наших виконавців.

Роналду, на щастя України, хоч і не забив у цьому матчі, все одно він залишається найкращим бомбардиром Європи на рівні збірних.

Можна сказати, що Україна успішно почала кваліфікацію, тому що не програла чинному чемпіону Європи на його полі. В іншому матчі нашої групи Люксембург переміг вдома Литву з рахунком 2:1.

Фінальний розіграш Євро-2020 пройде в 12 містах у період з 12 червня по 12 липня 2020 року.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.