Срібний призер Літньої Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро, чемпіон світу та Європи, український борець греко-римського стилю Жан Беленюк розповів, що його запрошували стати учасником популярного телешоу "Холостяк".
"Зараз такий час, що потрібно тримати баланс. Якщо ти не будеш з'являтися в телевізорі, в соцпрограмах і рекламних роликах і взагалі представляти інтерес для публіки, то у тебе мало можливостей монетизувати свою популярність. Ти можеш бути дуже результативним спортсменом, але це ніяк не відіб'ється на твоєму достатку і реалізації. А якщо будеш занадто активним, то позначиться на результатах.
Мене і в "Танці з зірками" кличуть, і в "Холостяк" тягнули. Я цікавий для медіа. Але поки я спортсмен і маю досить жорсткий графік тренувань, потрібно правильно розставляти пріоритети", - розповів Беленюк в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Як раніше писав Знай.ua, Жан Беленюк може перейти в ММА.

Про це повідомив віце-президент ліги WWFC Денис Перч.
За його словами, Беленюк може підписати конракт з промоушеном WWFC після Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.
"У Беленюка найближча мета - Олімпіада. Я дуже серйозно сприймаю його наміри перейти в ММА, і я маю намір триматися за ці слова і буду намагатися умовляти його після Олімпіади.
Дуже багато хлопців борців, яких Жан знає по збірній, і вони перейшли до нас. Той же Матяж, Бєлих. У них непогано виходить, а Жан талановитий спортсмен, і він міг би швидше навчатися", - розповів Перч в інтерв'ю YouTube-каналу Povesti.