Український борець вільного стилю Олександр Хоцянівський завоював бронзову медаль у ваговій категорії до 125 кг на чемпіонаті Європи з боротьби у Бухаресті (Румунія).
Як повідомляє НОК України, у фіналі за 3-е місце Хоцянівський переміг поляка Роберта Барана (3:2).

Він переміг у "малому" фіналі поляка Кшиштофа Бьянковскі (4:0). Відзначається, що ще один українець Семен Радулов (70 кг) програв сутичку за третє місце іншому представнику Польщі Магомедмураду Гаджиєву (0:6).

У командному заліку Україна посіла п'яте місце (80 очок).

Як раніше писав Знай.ua, срібний призер Літньої Олімпіади-2016 у Ріо-де-Жанейро, чемпіон світу та Європи, український борець греко-римського стилю Жан Беленюк розповів, що його запрошували стати учасником популярного телешоу "Холостяк".

Жан Беленюк
Жан Беленюк

"Зараз такий час, що потрібно тримати баланс. Якщо ти не будеш з'являтися в телевізорі, в соцпрограмах і рекламних роликах і взагалі представляти інтерес для публіки, то у тебе мало можливостей монетизувати свою популярність. Ти можеш бути дуже результативним спортсменом, але це ніяк не відіб'ється на твоєму достатку і реалізації. А якщо будеш занадто активним, то позначиться на результатах.
Мене і в "Танці з зірками" кличуть, і в "Холостяк" тягнули. Я цікавий для медіа. Але поки я спортсмен і маю досить жорсткий графік тренувань, потрібно правильно розставляти пріоритети", - розповів Беленюк в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Як раніше писав Знай.ua, Жан Беленюк може перейти в ММА.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще