Боєць легкого дивізіону UFC Майрбек Тайсумов здав позитивну допінг-пробу.

В організмі російського спортсмена виявлені метаболіти анаболічного стероїду станозололу.

30-річний уродженець Чечні Тайсумов провалив тест після турніру UFC у Москві, який відбувся у вересні 2018 року, повідомляє MMA Fighting.

USADA дискваліфікувала бійця на 6 місяців. Тайсумов отримав пом'якшене покарання, оскільки співпрацював зі слідством. Його дискваліфікація набула чинності 8 жовтня, тому він її вже відбув.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше Знай.юа писав, що був дискваліфікований боєць UFC Ті Джей Діллашоу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор (21-4) оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.