Україна пишається досягненнями спортсменки-важкоатлетки Анастасії Лисенко з міста Чорноморськ (Одеська область). Дівчина везе додому три срібних медалі з чемпіонату Європи, який проходить в Батумі. Лисенко опинилася на другій сходинці п'єдесталу пошани за підсумками змагань у ривку, поштовху та за сумою упражнени.

Дівчина - підопічна відомого тренера Юрія Кучинова. Анастасія в ривку підняла 120 кг, у поштовху – 148 кг, що в сумі дало 268 кг. В обох видах програми вона пішла на національний рекорд, але не впоралася з вагою – 124 кг і 151 кг відповідно.

Вже на третьому Євро поспіль Анастасія Лисенко стала тричі срібним призером змагань.

Конкуренцію важкоатлетка з Чорноморська склала британка Емілі Кемпбелли, яка показала результат 260 кг (115+145). Вона завоювала бронзову медаль у трьох видах змагань.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Чемпіонкою Європи стала росіянка Тетяна Каширіна, встановивши при цьому два світових рекорди і випередивши українку по сумі на 63 кг – 331 кг (146+185).

Нагадаємо, раніше Знай.иа повідомляв, що на важкоатлетку на змаганнях впала штанга 110 кілограмів: відео не для людей зі слабкими нервами.

Спортсменка серйозно травмувалася на чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який проходить в Батумі (Грузія).

Спортсменка намагалася підняти 110-кілограмову штангу, однак не змогла утримати вагу і вивернула руку, а штанга впала прямо на неї. За розповідями очевидців, вони чули жахливий хрускіт руки.

Нагадаємо, раніше українець Кирило Пирогов став володарем бронзової медалі на першості континенту в Грузії.

Як раніше писав Знай.uа гімнастка зламала обидві ноги під час трюку.