Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) звернувся до українців.
Усик попросив прихильників не дивитися телевізор, і пояснив, чому.
"За останній місяць, бій Ломаченко - Кролла - це, напевно, найкраще, що можна було подивитися по телевізору. Без перебільшення. Тому що зараз показують одну жесть. Хоч я і не дивлюся його, але на базі, де я тренуюся я постійно чую розмови. Люди говорять про те, що показують по телевізору: якісь дебати, той сказав, той обізвав того...
Люди, ми сходимо з розуму. Що відбувається? Ми обзиваємо один одного, звинувачуємо один одного, брешемо одне одному... і все інше. Хтось хоче змінювати, хтось не хоче...
Люди, все залежить тільки від вас. Якщо ви щось хочете змінити в своєму житті, то просто берете і міняєте. Хтось перестає вживати алкоголь або їсти після шести, хтось починає тренуватися, читати, вчитися, щось інше. Все залежить тільки від нас, а не від чийогось часу. Кожен повинен розуміти, що він творець свого життя.

Олександр Усик
Олександр Усик
Я прошу вас перестати дивитися цю маячню, яку нам показують, яку ми дивимося, яку ми домислюємо. Це жесть. Перестаньте дивитися цей ящик, який дістає залишилися мізки з нашої голови і просто перетворює їх в незрозумілу субстанцію, яка потім буде непридатна до використання.
Той, хто вирішив собі щось у житті, повинен це робити мовчки, нікого не закликаючи і не примушуючи до чогось. Я, наприклад, вирішив, що хочу для себе і я буду це робити. Ніхто мені не буде вказувати. Так ось Ломаченко порадував нас всіх своєю перемогою, це, як ковток води в пустелі, де її немає. Він розбавив всю цю гидоту", - заявив Усик в прямій трансляції в Instagram.

Нагадаємо, 25 травня Усик проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі проти камерунського боксера Карлоса Такама (36-5-1, 28 КО).

Бій Усик - Такам відбудеться у Вашингтоні, США.

Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США

Нагадаємо, Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим.

Усик показав, як готується до дебютного бою в суперважкій вазі:

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

В ефірі телеканалу Інтер Усик розповів про підготовку до бою:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Хлопець дуже гідний. У всіх практично версіях він в топі. Він рухається, не статичний. В бою з Ентоні Джошуа він дуже добре рухався. З такими виходять дуже хороші бої. На даний момент ми проглядаємо його поєдинки, що він робить, і напрацьовуємо свій. Але я абсолютно не думаю про поєдинок так само, як і в попередніх підготовках. Для мене завдання виконати свій тренувальний табір добре, і виконати ту задачу, яку ставить переді мною команда.

Я вже два місяці практично в роботі. Спочатку ми робили важку атлетику, і продовжуємо її робити. Потім трохи перейшли вже до боксу, але, тим не менш, елементи важкої атлетики присутні у нас в тренувальному таборі. Ось пісочок додався. Є якісь нові речі, які робимо. Я поки про них не буду говорити.

Треба переробити вагу в правильні м'язи, нормальні, робочі. Нам не потрібно багато, тому що впаде коефіцієнт корисних дій, можливо швидкість сповільниться. Нам цього не потрібно. Нам потрібна така ж рухливість, такий же ККД. Так що я думаю, що 98 кг для початку буде достатньо", - сказав Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.