Американський супертяж Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО) продовжує підготовку до бою проти володаря поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО), незважаючи на те, що провалив допінг-тестування і поєдинок може не відбудуться.
"Ми співпрацюємо з антидопинговими організаціями, щоб отримати більш докладну інформацію. Ми зможемо прокоментувати ситуацію трохи пізніше.
Джаррелл продовжує підготовку до поєдинку з Джошуа в звичайному режимі", - повідомила прес-служба компанії Salita Promotions, яка представляє інтереси Міллера.

Нагадаємо, в організмі боксера був виявлений препарат эндуробол, який збільшує витривалість при виконанні довготривалих вправ. Допінг-проби боксера були взяті VADA (Voluntary Anti-Doping Association) 20 березня.

Тепер його чекає зустріч з Атлетичною комісією штату Нью-Йорк. Найімовірніше, Міллера позбавлять ліцензії.
Нагадаємо, бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня в Нью-Йорку. На кону - всі титули Джошуа.
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
25 лютого в Лондоні відбулася друга спільна прес-конференція боксерів.
На прес-конференції Міллер звинуватив Джошуа у вживанні стероїдів для підтримки форми, і поліпшення працездатності та витривалості.
"Ніхто не міг би набрати 20 фунтів (9 кілограм) між перемогою на Олімпіаді та його першим професійним боєм, як це зробив Джошуа, не приймаючи ніяких препаратів. Це неможливо.
Інакше ніяк. Так, у нас будуть тести напередодні бою. Але навіть якщо він щось приймає, мені плювати. Я повністю вивчив його: знаю все про його фізику, про його міць, про його функціональну підготовку.
З того часу, як він взяв титул, його тіло розжиріло, але хіба це допомогло йому когось яскраво нокаутувати? Хіба що тих, хто включає задню передачу. Він втратив у силі та витривалості. Думаєте, Володимир Кличко просто так наполягав на тестах напередодні бою з Джошуа? У чувака докторська зі спортивної медицини. Він добре знав, що відбувається насправді. Тому й наполягав на тестах щотижня", - передає слова Міллера BoxingScene.
Джошуа відразу ж відповів на ці звинувачення.
Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа
"Я прийму це як комплімент. Але він каже повну хрень. На ОІ я важив 104 кг, а на перший бій у професіоналах вийшов з вагою близько 107 кг. Цю масу я набрав за рік.
Я 11 років у боксі, з 18 років. Зараз важу близько 115 кг. тобто набираю приблизно по 1 кг на рік. Що в цьому нереального?
Всім відомо, як я працюю на тренуваннях. Весь цей комплекс вправ з фізичної підготовки, витривалості, тягання тягарів. Я контролюю все, в тому числі і своє харчування. Це моє життя. Бокс - це те, чому я себе повністю присвятив. І це все коштує грошей.
І я співпрацюю з Антидопінговими програмами. Вони знають про всі мої пересування. VADA тестує мене приблизно двічі на тиждень з 2012 року. Чому Міллер так переживає? Можливо тому, що він раніше і сам був спійманий на застосуванні заборонених препаратів?" - сказав Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня в Нью-Йорку
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня в Нью-Йорку

Нагадаємо, під час першої дуелі поглядів Міллер штовхнув Джошуа, коли той наблизився до нього впритул.

Боксери жорстко висловлювалися і ображали один одного.