Пішов з життя колишній генеральний директор футбольного клубу "Динамо" Сергій Федоров. Йому було всього 57 років, про це пише Clutch.

Про смерть екс-директора стало відомо у вівторок, 16 квітня, з повідомлень прес-служби Динамо.

"Сумна новина: помер останній гендиректор "Динамо" Сергій Федоров. Співчуття рідним і близьким Сергія Олексійовича", – написав керівник прес-служби Костянтин Алексєєв.

Сергій Федоров

Як відомо, Сергій Федоров роками боровся з раком. До позиції у керівництві "Динамо" він встиг отримати безліч спортивних нагород СРСР і став найкращим плавцем Європи. Федоров залишив посаду за станом здоров'я 22 березня 2019 року.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Колеги по футбольному клубу і друзі передали співчуття рідним і близьким Федорова.

Сергій Федоров

Раніше повідомлялося, що знаменитий кіпрський футболіст англійського походження Майк Талассітіс (Mike Thalassitis) у віці 26 років був знайдений мертвим у лісі біля свого будинку в графстві Ессекс, інформує Daily Mail. Причини смерті не повідомляються.

Майкл Таласситис

Майкл Талассітіс народився в англійському місті Едмонтон 19 січня 1993 року. Виступав за клуби п'ятого дивізіону чемпіонату Англії – Національної ліги. Форвард вдало виступав за молодіжну збірну Кіпру U21. Також в 2017 році він взяв участь британському реаліті-шоу знайомств "Острів кохання". Знімався у різних популярних телешоу.

Нагадаємо, екс-президент Перу Алан Гарсія помер при затриманні, вистріливши в себе. 69-річний Алан Гарсія скоїв спробу самогубства, перебуваючи у своєму будинку в Лімі. За попередніми даними, він вистрілив собі в шию.

Раніше Знай.uа повідомляв, у США хвороба серця забрала життя письменника-фантаста Джина Вулфа. Того, чиєю творчістю зачитувалися мільйони і хто із задоволенням і натхненням, і особливою любов'ю творив альтернативні всесвіти, було 87 років.

Також Знай.uа писав, світ втратив легендарну акторку, яка все життя присвятила мистецтву і вірі в Бога. Так, у Сполучених Штатах Америки померла відома актриса Джорджія Енджел.