Американський боксер Теофимо Лопес (12-0, 10 КО) розповів, як зможе перемогти чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО).
"Ломаченко говорить про мене? Я думаю, що після того, як він двічі виграв Олімпіаду, став двічі чемпіоном світу, вони захотіли зробити титульний бій відразу ж.
Він зробив те, що повинен був зробити, але коли в тебе є така підтримка - це набагато легше. Ми не принижуємо його заслуг, але він нікому не може дати шанс, хоча Салідо дав йому шанс. Коли він чує ім'я Теофимо Лопеса, його просто дратує цей факт, він думає: Хто цей хлопець і чому про нього стільки говорять.
Ломаченко - це діва. Коли Ломаченко пропускає удари в обличчя, він дуже злий. Я використовую це проти нього", - сказав Лопес.
Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) та успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Церемонія вручення відбулася на прес-конференції перед боєм українця з британцем Ентоні Кроллою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.