Бій між володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і Джарреллом Міллером (23-0-1, 20 КО), який був запланований на 1 червня, офіційно скасований через допінг.
Міллера вже позбавили ліцензії, тепер йому шукають заміну.
Джошуа прокоментував допінг-скандал з Міллером. За словами британця, Міллер отримав по заслугах.
"Я не хотів багато говорити про Міллера, тому що не вважаю правильним бити лежачого. Але перед боєм на прес-конференції він багато всього наговорив. Я хотів зламати йому щелепу в той момент.
Я вважаю, що потрібно подавати приклад. Сподіваюся, все засвоять урок, що карма існує. Все, що ти робиш, обов'язково до тебе повернеться. Думаю, він отримав по заслугах, потрібно до всіх ставитися з повагою. Я розумію, що це бокс, але потрібно проявляти повагу, а він поводився інакше.
У спорті завжди обманщики караються, а хлопці, які багато працюють і прагнуть до вищих досягнень, виявляються на вершині", - передає слова Джошуа The Mirror.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа заявив, що готовий провести бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).

За словами Джошуа, він може зустрітися з українцем після поєдинку з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (40-0-1, 39 КО).
Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер
"Я зроблю правильно, якщо проведу бій з Уайлдером. Після цього я можу побитися з Усиком, тому що бій абсолютного чемпіона важкої ваги проти абсолютного чемпіона надважкої ваги буде чимось грандіозним.
Моє завдання - стати абсолютним чемпіоном. Якщо я цього не зроблю, то навіщо взагалі займатися боксом? Я хочу отримати пояс WBC. Це - моя мета", - передає слова Джошуа Sky Sports.

Олександр Усик
Олександр Усик

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.