Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) готується до дебюту в суперважкій вазі.

25 травня Усик проведе бій з камерунским боксером Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО).

Усик похвалився м'язами і відмінною формою:

Олександр Усик та Олександр Трифонов
Олександр Усик та Олександр Трифонов

Фото на своїй сторінці в Instagram опублікував спаринг-партнер Усика Олександр Трифонов.

Нагадаємо, Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим.

Усик показав, як готується до дебютного бою в суперважкій вазі:

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

В ефірі телеканалу Інтер Усик розповів про підготовку до бою:

"Хлопець дуже гідний. У всіх практично версіях він в топі. Він рухається, не статичний. В бою з Ентоні Джошуа він дуже добре рухався. З такими виходять дуже хороші бої. На даний момент ми проглядаємо його поєдинки, що він робить, і напрацьовуємо свій. Але я абсолютно не думаю про поєдинок так само, як і в попередніх підготовках. Для мене завдання виконати свій тренувальний табір добре, і виконати ту задачу, яку ставить переді мною команда.

Я вже два місяці практично в роботі. Спочатку ми робили важку атлетику, і продовжуємо її робити. Потім трохи перейшли вже до боксу, але, тим не менш, елементи важкої атлетики присутні у нас в тренувальному таборі. Ось пісочок додався. Є якісь нові речі, які робимо. Я поки про них не буду говорити.

Треба переробити вагу в правильні м'язи, нормальні, робочі. Нам не потрібно багато, тому що впаде коефіцієнт корисних дій, можливо швидкість сповільниться. Нам цього не потрібно. Нам потрібна така ж рухливість, такий же ККД. Так що я думаю, що 98 кг для початку буде достатньо", - сказав Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.