10-12 травня в Києві відбудеться ХХІІІ Міжнародний турнір з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, де виступлять найсильніші спортсмени зі всього світу.
Як повідомляють організатори, цього року на турнірі очікується понад 400 учасників з 20 країн світу.
Цей турнір стане відбірковим для українських збірних на Європейські ігри, а також важливими змаганнями у боротьбі за статус першого номера в збірних напередодні ліцензійного чемпіонату світу.
Турнір пройде в Палаці спорту, квитки - 60-150 грн.

У Києві пройде ХХІІІ Міжнародний турнір з боротьби
У Києві пройде ХХІІІ Міжнародний турнір з боротьби

Як писав Знай.ua, чемпіон світу, український борець греко-римського стилю, Жан Беленюк став триразовим чемпіоном Європи, завоювавши золоту медаль в Бухаресті.
Беленюк завоював золоту медаль чемпіонату Європи в Бухаресті у ваговій категорії до 87 кілограм, про що стало відомо з повідомлення прес-служби Національного олімпійського комітету.

Повідомляється, що у фінальній сутичці українець здобув переконливу перемогу над представником Азербайджану Ісламом Аббасовим. Варто відзначити, що це вже третє золото чемпіонату Європи (після титулів 2014 і 2016 рр.) в кар'єрі Беленюка.

Beleniuk-Abbasov

ПЕРЕМОГА! ТРИРАЗОВИЙ ЧЕМПІОН ЄВРОПИ! ️🇺🇦️ 🇺🇦️ ️🇺🇦️ Прапор України майорить на арені Бухареста, і переможний гопак на десерт!

Geplaatst door Zhan Beleniuk / Жан Беленюк op Zaterdag 13 april 2019

Наш спортсмен на шляху до вирішального протистояння здолав Івана Гуклека з Хорватії (6:1), угорця Еріка Сільвашші (3:1) і литовця Ейвідаса Станкевічюса (5:1). У фіналі Жан зійшовся з Ісламом Аббасовим з Азербайджану. По ходу зустрічі суперник українця повів у рахунку, але в підсумку наш співвітчизник переламав хід поєдинку і завершив його на свою користь - 5:1.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Здобувши перемогу, Жан радощах і до захоплення глядачів станцював гопак, тримаючи в руках прапор України. Справжній патріот своєї країни.

Жан Беленюк

Як раніше писав Знай.ua, Жана Беленюка заманюють у телешоу "Холостяк".