Український екс-чемпіон світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктор Постол (31-2, 12 KO) після перемоги над французом Мохамедом Мімуном (21-3, 2 KO) назвав наступного суперника.

Постол заявив, що готовий провести бій з володарем титулу WBC, 26-річним американцем Хосе Карлосом Раміресом (24-0, 16 КО).

"Я завжди намагаюся бути дисциплінованим в бою. З Мімуном це вдалося. Нормально виступив, хоча стиль суперника був трохи незручним.

Хочу, щоб наступний бій був реально великим. Неважливо, проти кого. Було б чудово побитися з Раміресом. Я два роки був у сторонці, і тому трохи переживав. Але зараз, за відчуттями, повернувся всерйоз, на 100%. Готовий до нового випробування", - заявив Постол після бою.

Як писав Знай.ua, Віктор Постол переміг Мохаммеда Мімуна з Франції на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Вже з самого початку бою екс-чемпіон світу з України домінував у ринзі. Протягом поєдинку уродженець Київщини часто атакував, а француз робив контрвипади. Та все одно, активніше в рингу виглядав Постол, який заслужено виграв поєдинок.

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.