Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) проведе наступний бій 7 вересня на турнірі UFC 242 в Абу-Дабі.

Про це повідомив батько і тренер Хабіба Абдулманап Нурмагомедов.

Суперником Нурмагомедова буде американець Дастін Пор'є.

"визначився Суперник - Дастін Пор'є, бій призначено на 7 вересня, Об'єднані Арабські Емірати. Порье заслужив цей бій спортивним принципом, нам не варто принижувати гідності нашого суперника", - сказав Абдулманап.

Нагадаємо, Нурмагомедов був дискваліфікований Спортивною комісією штату Невада на дев'ять місяців за бійку після поєдинку проти ірландця Конора Макгрегора. Строк дискваліфікації закінчиться 6 липня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Нагадаємо, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року на шоу UFC 229. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.