Батько і тренер російського чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова (27-0) Абдулманап готовий провести бій з батьком Конора Макгрегора (21-4).

"Ходили чутки, що ми можемо з ним побитися? Я з прив'язаними руками я його задушу. Ось у мене будуть прив'язані руки, а ви запустіть його до мене, і я його все одно задушу. Не вірите? Можете запропонувати.

Я професіонал, все життя тренуюся. Не можна порівнювати. У нас різний клас", - передає слова наводить слова Нурмагомедова-старшого канал Octagon TV в YouTube.

Як писав Знай.ua, Хабіб нурмагомедов проведе наступний бій 7 вересня на турнірі UFC 242 в Абу-Дабі. Про це повідомив батько і тренер Хабіба Абдулманап Нурмагомедов.

Суперником Нурмагомедова буде американець Дастін Порье.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"визначився Суперник - Дастін Порье, бій призначено на 7 вересня, Об'єднані Арабські Емірати. Порье заслужив цей бій спортивним принципом, нам не варто принижувати гідності нашого суперника", - сказав Абдулманап.

Нагадаємо, Нурмагомедов був дискваліфікований Спортивною комісією штату Невада на дев'ять місяців за бійку після поєдинку проти ірландця Конора Макгрегора. Строк дискваліфікації закінчиться 6 липня.

Нагадаємо, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року на шоу UFC 229. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.