Українські гімнастки завоювали дві медалі на Кубку світу з художньої гімнастики серії Челендж в Гвадалахарі (Іспанія).
Україну на цьому старті представляли Христина Погранична і Єва Мелещук. Христина Погранична у фіналі з обручем показала результат 21,050, що принесло їй срібло.
Кристина Пограничная Обруч Финал - Челлендж-Кап Гвадалахара 2019

#RESULTS || World Challenge Cup Guadalajara 2019 Христина Погранична - срібна призерка фіналу з обручем етапа Кубку виклику в Іспанії! Браво 💙💛! Єва Мелещук зайняла високе 5-е місце. =================================== Кристина Пограничная - серебряный призер финала с обручем этапа Мирового кубка вызова в Испании! Браво 💙💛! Ева Мелещук заняла высокое 5-ое место. =================================== Khrystyna Pohranychna is the silver medalist of the hoop final at the World Challenge Cup in Spain! Bravo 💙💛! Yeva Meleshchuk took the high 5th place. 1. Aleksandra Soldatova (RUS) 21,750 2. Khrystyna POHRANYCHNA 🇺🇦 21,050 3. Ekaterina Selezneva (RUS) 20,950 4. Laura Zeng (USA) 18,600 5. Yeva MELESHCHUK 🇺🇦 18,350 6. Alexandra Agiurgiuculese (ITA) 18,300 7. Zohra Aghamirova (AZE) 16,750 8. Rebecca Gergalo (FIN) 15,800

Geplaatst door Ukrainian Rhythmic Gymnastics Federation op Zondag 5 mei 2019
Єва Мелещук завоювала срібну медаль у вправі з м'ячем (19,350).

Як писав Знай.ua, на етапі Кубка світу з художньої гімнастики в азербайджанському Баку українка Влада Нікольченко виграла бронзову медаль в особистому багатоборстві, успішно виступивши в чотирьох дисциплінах.

Також Влада змогла кваліфікуватися у всі фінали. Тому в понеділок, 29 квітня, 16-річна Нікольченко побореться за нагороди в окремих видах змагань.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Також українка Вікторія Онопрієнко кваліфікувалася у фінали з м'ячем і булавами.

Як повідомляв Знай.ua, українська легкоатлетка Ярослава Магучих на змаганнях Діамантової ліги в катарській Досі завоювала золоту медаль у стрибках у висоту з особистим рекордом - 196 см.
17-річна Магучих стала однією з перших українок, яка виконала норматив на Олімпійські ігри-2020 в Токіо.
Після перемоги спортсменка поділилася емоціями:
"Стрибалось мені добре, доріжка сподобалася. Клімат правда в Досі дуже важкий, було дуже жарко. Вдень взагалі неможливо знаходиться на вулиці, а ввечері приблизно 30 градусів, вже трохи спокійніше.
Сектор мені сподобався, все було відмінно. Людей було багато, а в нашому секторі в основному сиділи ефіопи та кенійці. Я себе навіть на секундочку представила в Кенії, на юніорському чемпіонаті світу, який був у 2017 році.
Якщо чесно, для мене сама перемога стала несподіваною. Я їхала в Доху після зборів, і потрібно було подивитися, що ми натренували. Такий собі контрольний старт зробити. Ну а коли дізналася, що я ще й наймолодша переможниця в історії, мені так приємно стало.
Ще недавно тільки мріяла про Діамантову лігу, а тут вже виграла її", - розповіла Магучих в інтерв'ю XSPORT.ua.

Як раніше писав Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.